banner01
Multi-language-DVD
win10-Pro-sticker1

Mirë se vini në kompaninë tonë

Në 15 vitet e fundit, Newtown Software Inc. ndihmon më shumë se 12,00 klientëve të zhvillohet me shpejtësi dhe zgjerimin e qëllimeve të biznesit në ways.As efficent dritare të besueshme dhe produkt zyre furnizuesi kryesor, Newtown, vlera kompania jonë është takuar artikuj lartë të konsumatorëve të cilësisë kërkesa me purchaseing kosto të ulët. edhe në krye të marketingut të tregut në një mënyrë të vërtetë të besuar, dhe të fitojë të dyfishtë business.With përpjekjet tona në marketings, ne kemi qenë duke marrë krijimin reciprok besuar me anë të zgjidhjeve të ndryshme softuerike për konsumatorët e jashtëm. Produktet tona me Multi Gjuhët versionet, të tilla si win10 pro korean, win10 pro versionin italian të ri në vitin 2017, pro win10 në spanjisht, win10 pro franceze OEM, etj, të gjitha këto janë shitur të nxehtë në SHBA, Itali, Spanjë, Francë, Kanada, UK, Gjermanisht, Zvicra, Japonia, Filipinet, Indonezia, Korea, Malajzia, Singapori, etc.More se 50 vende shitjen reagime na encuroges për të vepruar më shpejt dhe më të mirë në Microsoft Burimeve.

Newtown Software Inc

- Ofron burim Software dhe zgjidhje të projektit
WhatsApp Online Chat!