Produkte

Windows 8.1 Pro OEM Made në Singapor

● Label Part No-FQC-Made in mund të personalizohet. Ne mund të bëni çfarë të doni

● origjinale 100% nga MS internet activition, kyç ligjor

● Keys që mund të përdoren në mënyrë të përhershme nuk duhet të shqetësohen për të bllokuar


 • Pagesës: T / T, WU
 • Delivery: DHL, EMS, FedEx
 • Aktivizimi: nga interneti
 • Media: DVD
 • Markë: Microsoft
 • Edition: OEM Standard
 • Përshkrim i produktit

  Kërkesat

  FAQ

   Windows 8.1 Pro OEM Made në Singapor

  Aspekti më i rëndësishëm:
  Ne e dimë se ju keni qenë në kërkim për një të mirë, të qëndrueshme kyç, origjinale, atëherë ne shpresojmë se ju nuk do të mashtrohen nga të lirë, biznesi i dobët në treg. Kanalet tona të furnizimit janë të gjithë nga MS, është një garanci, nuk çelësi i vërtetë dhe i rëndësishëm fallco përzier.

  Pra, për të siguruar që çdo klient në kompaninë tonë për të blerë produkte klientët mund të na besoni plotësisht, në mënyrë që interesat e klientit nuk do të dëmtohen. Gjithashtu ju falënderoj për durimin tuaj në lexim dhe futjen tonë të produktit.

  Shpresoj se ju mund të na kontaktoni, unë besoj se ju do të merrni një partner i mirë të korporatave, Pra, cilësia e mallrave të tua do të jetë e garantuar.

  me shumicë:

  dritare sistem kompjuterik: Microsoft Office Aplikimi: Sistemi Windows Server operativ:
  Dritaret 10 pro OEM 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2016 Professional Retail Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2012 Std Retail Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  Dritaret 10 pro Retail 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2016 Home and Business Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2012 Baza e të dhënave Version Retail / Arabic / Spanish / Të tjera
  Dritaret 10 pro COA Stiker 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2013 Professional Retail Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2012 R2 OEM Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  Windows 8.1 pro OEM 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2013 Home and Business Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2008 Std Retail Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  Windows 8.1 Pro Retail 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2013 Home and Student Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2008 R2 OEM Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  Windows 8.1 Pro COA Stiker 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2010 Professional Retail Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2008 Enterprise OEM Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  Windows 7 pro OEM 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2010 Home and Business Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2016 Std Retail Version / Arabic / Spanish / Të tjera
  windows 7 pro COA Stiker 64 bit English / French / Arabisht / Spanish / Të tjera Office 2010 Home and Student Version / PKC / USB / OEM / COA Sticker Windows Server 2016 Std OEM Version / Arabic / Spanish / Të tjera

 • Previous:
 • Next: