Linja e prodhimit - Newtown Software Inc.
about_banner

Linja prodhimi

Linja prodhimi

All Mbështetje Software Produkt:

1.Original Key Serial, 100% aktivizimit të shërbimit, Life Koha Garanci

2.Retail Pack dhe OEM Pack mbyllur në fabrikë me mediat brenda.

OEM / ODM Profile

Turing pranojë OEM serivce, info e saktë të fushës OEM ju lutem referencë më poshtë pika:

1.Software Gjuha OEM Shërbimit.

"Shumica e versionit të softuerit është në anglisht, një pjesë e tyre ka ruse version, frëngjisht në magazinë, por ne kemi të tilla

avantazh për të bërë gjuhën e saktë e cila 100% ndeshje tregun tuaj, ky është një shërbim përshtatur këtu, me 1000pcs moq dhe DVD Stamper versioni në gjuhën origjinale, ne mund të bëjë të njëjtën software gjuhës në 30 ditë pune bazë të moq tonë. Operacioni i saktë ju lutem mos ngurroni të kontaktoni. ju falënderoj për bashkëpunimin tuaj ".

2.Coa Key Sticker OEM Shërbimit.

"Në përgjithësi, ne ofrojmë OEM afishe kyç me garanci origjinale çelës aktivizimi 100%, por në qoftë se konsumatorët kanë kërkesa të veçantë për shkop COA, ne mund të ofrojmë shërbimin përkatës shtypjen KEY, të tilla si kërkesa markë: Dell, HP, Lenovo, etj, dhe ngjyra e zgjedhje Sticker gjithashtu të zgjedhur nga ana e konsumatorëve, ne shtyp kodin kyç në pullën me printer profesional dhe që mund të realizojnë cilësinë më të mirë të stickers COA "