Windows 8.1 Про ОЕМ Произведено во Сингапур

● Не Етикета Дел-FQC-Made in може да се изменуваат. Ние можеме да го направите она што сакате

● 100% оригинални од MS онлајн activition, правни клуч

● копчиња кои може да се користи постојано не мора да се грижите за се блокирани


 • Начин на плаќање: T / T, WU
 • Испорака: DHL, EMS, FedEx
 • Режим на вклучување: Од Интернет
 • Медиуми: DVD
 • Бренд: Мајкрософт
 • Издание: Стандардна OEM
 • Опис на производот

  барања

  Најчесто поставувани прашања

   Windows 8.1 Про ОЕМ Произведено во Сингапур

  Најважниот аспект:
  Знаеме дека сте биле во потрага по добра, стабилна, оригиналниот клуч, а потоа се надеваме дека нема да биде измамен од страна на евтини, евтини бизнис на пазарот. Нашите снабдување канали се сите од МСП, е гаранција, а не вистинскиот клуч и лажни клучните измешани.

  Значи за да се осигура дека секој клиент во нашата компанија да купат производи клиенти целосно да ни веруваат, така што нема да бидат оштетени интересите на клиентите. Исто така, ви благодариме за вашето трпение во читање и нашиот производ вовед.

  Се надевам дека ќе може да контактирате со нас, верувам дека ќе добиете добра корпоративна партнер, така што ќе се гарантира квалитетот на вашата стока.

  Трговија на големо:

  Windows компјутер систем: Microsoft Office апликација: Windows Server оперативен систем:
  Windows 10 про OEM 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Канцеларијата 2016 Professional мало верзија / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2012 Std мало верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 10 про мало 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2016 верзија дом и бизнис / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2012 базата на податоци верзија на мало / арапски / шпански / Друго
  Windows 10 про COA Налепници 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2013 Professional мало верзија / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2012 R2 OEM верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 8.1 про OEM 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2013 верзија дом и бизнис / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2008 Std мало верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 8.1 про мало 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2013 Home and Student верзија / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2008 R2 OEM верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 8.1 про COA Налепници 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Канцеларијата 2010 Professional мало верзија / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2008 Enterprise OEM верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 7 Про OEM 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2010 верзија дом и бизнис / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2016 Std мало верзија / арапски / шпански / Друго
  Windows 7 Про COA Налепници 64 битен англиски / француски / арапски / шпански / Друго Office 2010 Home and Student верзија / ПКЦ / USB / OEM / COA Налепница Windows Server 2016 Std OEM верзија / арапски / шпански / Друго

 • Претходно:
 • Следно: