Produksi Line - Newtown Software Inc.
about_banner

Line Produksi

Line Produksi

Kabeh Support Software Product:

1.Original Serial Key, 100% Activation Service, urip Time Warranty

2.Retail Pack Lan Oem Pack Nutup Ing Pabrik Kanthi Medias Nang.

OEM / ODM riwayat

Turing nampa OEM SERIVCE, info pas orane katrangan OEM mangga ngrujuk ing ngisor iki TCTerms:

1.Software Language Oem Service.

"Paling versi piranti lunak ing Inggris, bagean mau wis Russian, versi Inggris ing Stock, nanging kita kudu kaya

kauntungan kanggo nggawe basa pas kang 100% match pasar, iki layanan selaras kene, karo 1000pcs MOQ, lan DVD Stamper versi basa asli, kita bisa nggawe software basa padha ing 30 dina karya basis saka MOQ kita. operasi pas please aran gratis kanggo hubungi. matur nuwun kanggo cooperation ".

2.Coa Key Sticker Oem Service.

"Umume, kita kurban stiker tombol OEM karo tombol 100% njamin aktifitas asli, nanging yen pelanggan dikarepake khusus kanggo COA kelet, kita bisa kurban layanan KEY printing cocog, kayata dikarepake account: DELL, HP, Lenovo, etc, lan werna saka pilihanipun Sticker uga milih dening sisih customer, kita print kode tombol ing stiker printer profesional lan sing bisa mujudaken Kalidad stiker COA "