Microsoft Win 10 Pro 64bit OEM Version ing Perancis

● instalasi Version Perancis lan aktifitas dening internet, ndhukung nganyari resmi online.

● njamin edition Real OEM, kompatibel karo sistem 64bits, fungsi kebak klebu

● Perancis wis tutup Keamanan, Made in USA, Made in Ireland, Made in Singapore, etc


  • Pembayaran: T / T, WU
  • Delivery: DHL, EMS, FedEx
  • Edition: OEM Prancis
  • Brand: Microsoft
  • Mimpin: 24 Jam
  • Trial Order: Support
  • gambaran Product

    Syarat

    FAQ

    Microsoft Win 10 Pro 64bit OEM Version ing Perancis

    1.Windows 10 menehi pengalaman paling apik kanggo miwiti cepet lan njupuk iku rampung
    2.Windows hello punika sandi-free tandha-in sing menehi cara paling cepet lan paling aman kanggo mbukak kunci piranti Windows
    3.Windows 10 ngirimake pangayoman lengkap - kalebu antivirus, firewall, pangayoman Internet, lan liyane
    enkripsi Bitlocker data lan pangayoman bantuan supaya informasi aman Panjenengan
    fungsi 4.Hyper-v ngijini sampeyan nggawe mesin virtual, nalika desktop remot ngijini sampeyan kanggo mlebu saka komputer beda

    Menang 10 Pro

    Title: Windows 10 Pro USB Full Version 64bit Inggris-International

    Liyane Key: windows sistem 10 operasi; menang 10 pro versi lengkap

    Fitur Product

    Windows 10 Pro Sistem operasi:  Remote log-in, a assistant digital pribadi, lan kemampuan kanggo mbukak sawetara virtual komputer bakal mbantu kanggo nambah produktivitas. Tarik utawa nulis ing kaca web lan enggo bareng minangka cathetan selaras. Nalika iku wektu kanggo ngendhokke, sampeyan bisa stream Xbox siji isi kanggo Windows 10 PC, laptop, utawa tablet.

     

    Njupuk cathetan ing web browser Microsoft Edge anyar

    Tarik, nyorot, utawa nulis langsung ing kaca web liwat demek utawa mouse, banjur nuduhake cathetan karo wong.

    Ngatur menu Start

    Pilih kanggo nampilake paling digunakake utawa bubar ditambahaké app, folder tartamtu, utawa setelan sistem.

    Mbukak sawetara sistem operasi ing siji PC

    Nggawe mesin virtual karo Hyper-V kanggo mbukak luwih saka siji sistem operasi ing wektu sing padha. (Hyper-V mbutuhake sistem 64-dicokot karo Kapabilitas OGAM lan RAM 2GB tambahan.)

    Mlebu mbatalake karo Remote Desktop

    Mlebu menyang Windows 10 Pro ing ngarep, ing kantor, utawa nalika lelungan. (Sambungan internet dibutuhake; Fees ISP bisa aplikasi.)

    Gain akses kanggo piranti kanthi nggunakake driji, pasuryan, utawa Iris

    Pilih Windows 10 piranti karo Windows Hello bakal ngenali ngarsane, mbukak kunci tanpa perlu kanggo sandhi. (Mbutuhake maca driji, utawa sensor IR utawa biometric.)

    Layar kanggo ngganti pas piranti

    orientasi layar owahan wangun kanggo ngidini kanggo pandhu arah gampang, lan app ukuran kanggo tampilan beda-ukuran.

    Ngakses jaringan

    Windows 10 Pro nyambung bisnis utawa sekolah domain kanggo ngakses file jaringan, server, printer, lan liyane.

    Play Xbox siji game ing Windows 10

    Stream game Xbox siji menyang Windows 10 PC, laptop, utawa tablet. Play game optimized kanggo Windows 10, utawa ngrekam lan nuduhake wektu game karo dibangun ing Game DVR ing. (Broadband Internet dibutuhake.)

    Gampang Multitask ing layar siji

    Snap nganti papat apps layar, utawa nggawe virtual komputer kanggo njaluk papan liyane bisa karo item sing perlu.

    Nampa bantuan saka assistant digital pribadi

    Cortana bantuan tengen Panjenengan Windows 10 piranti, setelan pangeling, ngewangi kanggo nulis email, utawa hosting chats karo kanca-kanca lan anggota kulawarga. (Pengalaman Cortana bisa beda-beda dening wilayah lan piranti.)

    Nambah keamanan data

    Windows 10 nawakake Pro enkripsi karo teknologi BitLocker, lan nganyari otomatis karo Update Windows, kanggo nglindhungi data pribadi. (BitLocker mbutuhake Platform Trusted Modul 1.2 utawa 2.0, utawa USB flash drive.)

    Nduweni akses aplikasi

    Windows 10 Pro ngijini sampeyan nggawe bagean app dhewe ing Windows Store kanggo ngakses aplikasi cepet. (Jumlah aplikasi sing bisa ngagetake bakal gumantung marang résolusi minimal kanggo aplikasi.)

     







  • Previous:
  • Next:

  • Requirements sistem:

    Sadurunge ndownload Windows 10 Professional, komputer kudu nepaki syarat ing ngisor iki:

    Prosesor: 1 gigahertz (Kg) utawa luwih cepet.
    RAM: 1 Gigabyte (GB) (32-dicokot) utawa 2 GB (64-dicokot)
    Free hard disk papan: 16 GB.
    Kertu Graphics: Microsoft DirectX piranti 9 grafis driver WDDM.