Kantor 2016 STD

● 100% asli saka MS activition online, tombol legal

● Keys sing bisa digunakake permanen ora kudu padha sumelang ing bab kang diblokir

● Made in USA bisa selaras. Kita bisa apa apa wae pengin


  • Pembayaran: T / T, WU
  • Delivery: DHL, EMS, FedEx
  • Activation: Miturut Internet
  • Certification: MS Partner
  • Language: English / Korean
  • Packaging: FPP Retail
  • gambaran Product

    Syarat

    FAQ

    Microsoft Kantor 2016Standard Ireland Original 1User 1SP Instalasi DVD lan Card Key

    Liyane Key: kantor 2016 standar, 2016 standar,

    Detail Produk:

    Panggonan Asal:

    USA / HongKong / Singapore / ireland

    Jeneng merek:

    Microsoft

    Panggil Model:

    Kantor 2016 Standard 1SP DVD * 1

    Pembayaran & Shipping Sarat:

    Quantity Pesenan:

    30 Potong

    price:

    rembugan

    Details Packaging:

    Pabrik Nutup kothak Retail

    Delivery Time:

    1-3 dina

    Syarat-syarat pembayaran:

    T / T, WU, Paypal

    Sumber Kabisan:

    100, 000 Pcs / Wulan

     Gambaran Rinci Product

    Microsoft Office 2016 Standard Ireland Original 1User 1SP Instalasi DVD lan Card Key

    Description Product

    Microsoft Office 2016 mbantu apa karya paling - ing ngendi wae, kapan lan karo sapa. New, versi modern saka aplikasi desktop klasik, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, lan OneNote, sing dibangun kanggo produktivitas maksimum. Sampeyan bakal cepet gawé dokumen profesional karo fitur sugih kaset, kontrol desain kanggo noto piksel-sampurna lan pribadi intuisi kanggo mbantu nggawe paling saka data. Sampeyan bakal duwe akses kanggo docs ing méga kapan sampeyan kudu wong. Kanthi dokumen disimpen online, iku gampang kanggo njaluk tim ing kaca sing padha. Share, saiki lan bisa bebarengan Wiki karo dibangun ing pribadi collaboration tim tengen Suite.

    sistem syarat

    • Prosesor: 1 gigahertz (GHz) utawa luwih cepet x86 utawa x64-dicokot prosesor karo SSE2
    • Sistem operasi: Windows 7 utawa mengko, Windows Server 2008 R2, utawa Windows Server 2012
    • Memori: 1 GB RAM (32 dicokot); 2 GB RAM (64 dicokot)
    • Hard Disk Space: 3.0 GB ruang sing kasedhiya disk
    • Tampilan: 1024 × 576 Résolusi
    • Graphics: nyepetake hardware Graphics mbutuhake DirectX kertu 10 grafis
    • Multi-tutul: A piranti tutul-aktif dibutuhake kanggo nggunakake sembarang fungsi multi-tutul. Nanging, kabeh fitur lan fungsi tansah kasedhiya kanthi nggunakake keyboard, mouse, utawa piranti input standar utawa diakses liyane. Elinga yen fitur tutul anyar dioptimalake kanggo nggunakake Windows 8 utawa mengko.

    Requirements tambahan: fungsi Internet mbutuhake sambungan Internet. akun Microsoft dibutuhake.

     

    Ing rasio Paling Penting:
    We ngerti sing wis looking for a apik, stabil, tombol asli, banjur kita ngarep-arep ora bakal ngapusi dening mirah, bisnis shoddy ing pasar. Saluran sumber kita kabeh saka MS, punika babar pisan, ora tombol nyata lan tombol palsu pipis munggah.

    Dadi kanggo mesthekake yen saben customer ing perusahaan kita kanggo tuku produk pelanggan kanthi bisa dipercaya kita, supaya kapentingan customer ora bakal rusak. Uga matur nuwun kanggo sabar ing maca lan introduksi produk kita.

    Mugi sampeyan bisa hubungi kita, aku pracaya bakal njaluk partner perusahaan apik, Dadi mutu barang bakal dijamin.


  • Previous:
  • Next: